ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ BATHMATE ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Ή ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ
comparison with bathmate
bathmate buy now
ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ
Με το ταμπού που υπάρχει γύρω από το θέμα μεγέθυνσης πέους, εμείς οι άνδρες έχουμε αρχίσει να δείχνουμε τη δέουσα επιμέλεια και να ερευνούμε διεξοδικά πριν αποφασίσουμε ποια προσέγγιση θέλουμε να λάβουμε πριν από τη δέσμευσή μας σε μια διαδικασία τόσου ευαίσθητου χαρακτήρα. Άλλωστε μιλάμε για τον πιο πολύτιμο σύντροφό μας!
Σε αυτή τη σελίδα θα εξετάσουμε κάθε επιλογή διαθέσιμη για τους άνδρες σε όλο τον κόσμο για τη μεγέθυνση του πέους και θα μάθουμε από τις πιο κοινές ως τις πιο... εξωτικές μεθόδους που είναι γνωστές στον άνθρωπο.
  ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
ΧΑΠΙΑ
ΧΑΠΙΑ
ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ
ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ
BATHMATE
ΥΔΡΑΝΤΛΙΕΣ
ΕΠΙΜΗΚΥΝΤΕΣ
ΕΠΙΜΗΚΥΝΤΕΣ
θα μεγαλώσει το πέος μου σε μήκος; yes yes yes yes
Θα μεγαλώσει το πέος μου σε φάρδος; yes yes yes
Θα δω γρήγορα αποτελέσματα; yes yes
Είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση; yes
Αξίζει το κόστος του; yes
Θα μείνω ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα; yes yes yes
bathmate buy now
ΧΑΠΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ
ΧΑΠΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ
Ότι μπορείτε να φανταστείτε είναι εκεί έξω! Οι απάτες κυμαίνονται από χάπια μεγέθυνσης πέους μέχρι αυτοκόλλητα πέους και πωλούνται κυρίως μέσω του διαδικτύου εγκεκριμένα από ονόματα διασημοτήτων και με υποσχέσεις που δεν έχουν καμία πραγματική βάση στον αληθινό κόσμο. Μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έχει κάνει αναλύσεις στις ουσίες που βρέθηκαν σε αυτά τα χάπια και διαπίστωσε μολυσματικούς παράγοντες που είναι πολύ επιβλαβείς για το σώμα σας όπως μούχλα, μαγιά, βακτήρια Ε, Coli, τα φυτοφάρμακα και μόλυβδο. Θέλετε να τα βάλετε μέσα σας;
ΧΑΠΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ
ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ - PENIS PUMPS
Οι αντλίες πέους έχουν βρεθεί να είναι αποτελεσματικές στο να έλκουν περισσότερο αίμα μέσα στο πέος με τη δημιουργία υψηλής εσωτερικής πίεσης στο εσωτερικό του σωλήνα διευρύνοντας έτσι τους ιστούς του πέους. Ωστόσο, η άντληση πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά με αυτές τις συσκευές και σχεδόν καμία από αυτές δεν έχει κανενός είδους μηχανισμό ασφαλείας. Ως αποτέλεσμα, η απρόσεχτη η αλλόγιστη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σημιά στα αιμοφόρα αγγεία και στους στυτικούς θαλάμους του πέους. Οι πιο φτηνές από αυτές τις συσκευές επίσης, έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές στο να δημιουργήσουν μια σωστή και ομοιόμορφη πίεση μέσα στον κύλινδρο με αποτέλεσμα το πέος να πρήζεται υπερβολικά στην άκρη (βάλανος) και σχεδόν καθόλου στη βάση. Σίγουρα δεν θα θέλατε τέτοιο αποτέλεσμα.
ΧΑΠΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΚΥΣΗΣ ΠΕΟΥΣ - ΕΠΙΜΗΚΥΝΤΕΣ
Οι συσκευές έλκυσης πέους λειτουργούν παρόμοια με τις αντλίες πέους, με την άσκηση των μυών του πέους, καθιστώντας την επέκταση μέσω της επαναλαμβανόμενης άσκησης κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Οι επιμηκυντές μπορούν να λειτουργήσουν καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα σε σχέση με άλλες τεχνικές. Για να δει αποτέλεσμα, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί τη συσκευή ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε μέρα και για πολλές ώρες, παραμένοντας σχεδόν ακίνητος ώστε να μην γλιστρήσει η συσκευή από το πέος τους. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι αρκετά δύσκολη και σε ορισμένες φορές επώδυνη. Θα θέλατε να κάθεστε για ώρες ακίνητοι με μια άβολη συσκευή γαντζωμένη πάνω στο πέος σας;
ΧΑΠΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ
ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
Η αισθητική χειρουργική πέους είναι η πιο κοινή τεχνική επιμήκυνσης πέους. Η εγχείρηση γίνεται με την κοπή του ανασταλτικού συνδέσμου στη βάση του πέους, ουσιαστικά τραβώντας το προς τα έξω και στη συνέχεια εκτελείται πλαστική χειρουργική, η οποία θα παρέχει πρόσθετο δέρμα για να καλύψει το νέο μήκος του. Ωστόσο, με το κόψιμο του ανασταλτικού συνδέσμου το πέος διατρέχει τον κίνδυνο να μην μπορεί να υποστηρίξει το πέος όρθιο κατά τη διάρκεια της στύσης. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, ορισμένοι άνδρες θεωρούν ότι έχουν κερδίσει μια μικρή αύξηση στην χαλαρή φάση του πέους τους, μια ικανοποιητική αύξηση σε στύση, μόνο που πλέον το πέος τους... δείχνει προς το πάτωμα!
ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ... ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ!
Εάν έχετε πάρει τη μεγέθυνση πέους στα σοβαρά και είστε πρόθυμοι να επενδύσετε το χρόνο σας, η Bathmate σειρά είναι το απόλυτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΚΟΣ ΠΕΟΥΣ
ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ΣΤΥΣΕΙΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΔΟΣ ΠΕΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
ΜΟΝΟ ΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
bathmate
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

To Bathmate.gr συνεργάζεται αποκλειστικά με την κατασκευάστρια εταιρία και εγγυάται 100% αυθεντικά προϊόντα.

 

ΒΟΗΘΕΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2310510420
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ AFFILIATE.
Το Bathmate.gr είνια το μόνο επίσημο κατάστημα των Bathmate και Hydromax προϊόντων.
COPYRIGHT BATHMATE.GR 2015 - CREATED BY CITYCOM I.S.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES | ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ