ΒΑΤΗΜΑΤΕ: Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μια πραγματικά καινοτόμα δημιουργία, το Bathmate άλλαξε όσα ξέραμε για την μεγέθυνση του πέους,
όταν ξεκίνησε το 2006. Με πάνω από ένα εκατομμύριο αντλίες να έχουν πωληθεί
σε περισσότερες από 70 χώρες μέχρι σήμερα, πρόκειται για την αδιαμφισβήτητη #1 συσκευή στον κόσμο.

aspen clinical research

ΒΑΤΗΜΑΤΕ HERCULES - ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ
Το Bathmate Hercules είναι η πρώτη παγκοσμίως κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υδραντλία, και η μεγαλύτερη σε πωλήσεις στον κόσμο συσκευή μεγέθυνσης πέους που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες σε πάνω από 70 χώρες

. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται στο μπάνιο ή στο ντους είναι ένας ασφαλής και βολικός τρόπος για να ασκήσετε το πέος σας, χρησιμοποιώντας την καταπληκτική δύναμη του νερού που μόνο μια αυθεντική υδραντλία μπορεί να προσφέρει. Εκτός από ένα μεγαλύτερο πέος, με την τακτική χρήση του Bathmate βοηθάτε να κρατήσετε το πέος σας σε άριστη υγεία, με αποτέλεσμα σε σκληρότερες, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις και αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση: μια πραγματική ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και στην σεξουαλική σας απόδοση.

ΒΑΤΗΜΑΤΕ GOLIATH - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ... ΑΔΕΡΦΟΣ
Το Bathmate Goliath είναι 30% μεγαλύτερο από το Hercules, πράγμα που το καθιστά ως τη μεγαλύτερη υδραντλία του κόσμου. Μετά την επιτυχία του Herculese το Bathmate αντιμετώπισε μεγάλη ζήτηση από την αγορά για κάτι με μεγαλύτερη χωρητικότητα ώστε να φιλοξενήσεις του πιο... προικισμένους κυρίους.

Αυτή η ζήτηση, σε συνδυασμό με την ανάγκη της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών για μια συσκευή για τη διατήρηση και ενίσχυση της απόδοσης των πρωταγωνιστών τους, οδηγήσαν στο λανσάρισμα του Goliath στην αγορά το 2008. Από τότε ώς τώρα, είναι η μεγαλύτερη συσκευή μεγέθυνσης πέους στον κόσμο!

aspen clinical research

HYDROMAX X-SERIES: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΔΡΑΝΤΛΙΩΝ
Το Hydromax X-series αποτελεί το επόμενο στάδιο εξέλιξης στην ήδη επιτυχημένη σειρά υδραντλιών. Με νέα επανασχεδιασμένη φυσούνα που προσφέρει ασφάλεια, άνεση και 35% μεγαλύτερη ισχύ άντλησης, αλλά και νέα βαλβίδα που κλειδώνει για ακόμα πιο εύκολη χρήση.

bathmate hercules

ΝΕΑ ΦΥΣΟΥΝΑ ΜΕ 35% ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ
Με την εισαγωγή νέων υλικών στο μίγμα κατασκευής μπορέσαμε και δημιουργήσαμε ένα μοναδικό σύστημα ελασμάτων που είναι όχι μόνο πιο ισχυρά και πιο ανθεκτικά, αλλά δίνουν επίσης μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια μεγαλύτερη αναρρόφηση με λιγότερη προσπάθεια.
Η εσωτερική διάμετρος της φυσούνας έχει επίσης αυξηθεί και ο αριθμός των σπειρών μειώθηκαν ώστε να δώσουν στο πέος σας αρκετό χώρο ώστε να επεκταθεί σε φάρδος.
ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ
Το παλιό άκαμπτο σύστημα που χρησιμοποιείται για το Bathmate είναι παρελθόν. Το νέο Hydromax διαθέτει ένα νέο σύστημα περιστροφής μεταξύ του φυσητήρα και του σωλήνα της αντλίας που σας δίνει τη δυνατότητα να περιστρέψετε την συσκευή 360 μοιρες.

Η αλλαγή αυτή σας επιτρέπει να έχετε πλήρη οπτική επαφή του θαλάμου ανά πάσα στιγμή και να ρυθμίσετε την κλίση του σωλήνα είτε τον χρησιμοποιείτε στο μπάνιο είτε στο ντους.

aspen clinical research

bathmate hercules

NEΑ AΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ
Μπορεί να μην του φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά η προσθήκη των νέων σούπερ μαλακών comfort pads είναι μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του Hydromax. Το προστατευτικό μαξιλαράκι βάσης, όχι μόνο παίρνει το ρόλο ενός “τείχους” ασφαλείας ανάμεσα στο πέος και τη φυσούνα, αλλά προσφέρει ένα πιο δυνατό “σφράγισμα” στο σώμα, πράγμα που σημαίνει λιγότερη άντληση και μικρότερη απώλεια αναρρόφησης.

Ανεση, ασφάλεια, ισχύς αλλά και υγιεινή! Η βαση comfort pad είναι πλήρως αποσπώμενη για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση..

NEΑ SUPERFLOW ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΡΟ
Πιθανώς η πιο σημαντική αλλαγή που έχουμε κάνει, και σίγουρα ό,τι πιο τεχνικά δύσκολο, ήταν ο επανασχεδιασμός της βαλβίδας που ελέγχει τη ροή του νερού έξω από τη συσκευή. Με την προσθήκη ενός νέου κλείστρου (ή διακόπτη) στη βαλβίδα τώρα μπορείτε να κλείσετε τη βαλβίδα για αποφυγή διαρροής νερού κατά το γέμισμα.
Αυτή η μικρή αλλά σημαντική αλλαγή σας επιτρέπει να συμπληρώσετε τη συσκευή με ένα μόνο χέρι.

Έχουμε, επίσης, σχεδίασει τη νέα βαλβίδα για να κρατά την πίεση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εισήγαμε μια μηχανισμό αργής απελευθέρωσης της πίεσης για να εξασφαλίσουμε ότι δεν έχετε υπερ-αντλήσει παραπάνω από όσο χρειάζεται, κράτώντας σας έτσι ασφαλείς καθόλη τη διάρκεια της άσκησης.

aspen clinical research

bathmate buy now
bathmate
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα/
Εγγυόμαστε παράδοση μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟΚ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

To Bathmate.gr συνεργάζεται αποκλειστικά με την κατασκευάστρια εταιρία και εγγυάται 100% αυθεντικά προϊόντα.

 

ΒΟΗΘΕΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2310510420
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ AFFILIATE.
Το Bathmate.gr είνια το μόνο επίσημο κατάστημα των Bathmate και Hydromax προϊόντων.
COPYRIGHT BATHMATE.GR 2024 - CREATED BY CITYCOM I.S.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES | ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ